تفاوت برندسازی شخصی با برندسازی تجاری در چیست؟

برند

از طریق برندسازی می‌توانید برای برقراری ارتباط، تبادل اطلاعات مثبت و خاص در مورد خود یا نهادی که نماینده آن هستید استفاده کنید. یک برند شخصی و یک برند تجاری دو نوع هویت هستند که می‌توانند بر تعامل بین مصرف‌کنندگان تأثیر بگذارند و شناخت را در صنعت افزایش دهند، اما تفاوت‌هایی بین آنها وجود دارد. درک اینکه چگونه یک برند شخصی با یک برند تجاری متفاوت است، می‌تواند شما را قادر سازد هویت ایجاد کنید که به بهترین وجه با اهداف شغلی شما همخوانی دارد. در این مقاله، ما تعاریف برنسازی شخصی و تجاری را ارائه می‌دهیم، تفاوت‌های اصلی بین آنها را توضیح می‌دهیم و نکاتی را برای ساخت آنها فهرست می کنیم.

 

برندسازی شخصی چیست؟

 

برندسازی شخصی هویتی است که معرف یک شخص است. این می‌تواند برای حرفه‌ای‌هایی که می‌خواهند مخاطبان آنها را به عنوان رهبران در حوزه خود بشناسند، مفید باشد. به عنوان مثال، یک هنرمند ممکن است یک برند شخصی ایجاد کند تا پایگاهی برای طرفداران هنر خود ایجاد کند. یک برند شخصی اغلب شامل نام شخص می‌شود، تاکید می‌کند که چه کسی است و چه می‌کند و به این موضوع اشاره می‌کند که چرا مخاطبان می‌توانند از فرد حمایت کنند.

 

برندسازی تجاری چیست؟

 

برندسازی تجاری نشان دهنده یک شرکت یا سازمان است. این هویتی جدا از بنیانگذاران سازمان و کارمندانی است که در آنجا کار می‌کنند. از اطلاعات مربوط به کسب و کار استفاده می‌کند، که می‌تواند شامل محصولات یا خدماتی باشد که ارائه می‌دهد. برای مثال، یک برند تجاری برای شرکتی که کفش می‌فروشد، ممکن است بر عرضه کفش‌های کتانی منحصر به فرد و با کیفیت و ارائه خدمات عالی به مشتریان تأکید کند.

 

تفاوت بین برند شخصی و برند تجاری چیست؟

 

برند شخصی و برند تجاری هر دو می‌توانند تأثیر مثبتی بر حرفه شما داشته باشند، اما ممکن است اهداف متفاوتی داشته باشند. آنها عبارتند از:

 

انعطاف پذیری

 

یک برند شخصی ممکن است انعطاف‌پذیرتر از یک برند تجاری برای تغییر باشد. به عنوان یک حرفه‌ای، علایق و اولویت‌های شما ممکن است با پیشرفت شغلی شما تغییر کند، که می‌تواند برند شخصی شما را تغییر دهد. مخاطبان شما ممکن است از تغییرات استقبال کنند. ممکن است تغییر برندهای تجاری چالش برانگیز باشد زیرا مصرف‌کنندگان ممکن است از سازگاری با محصولات یا خدماتی که از شرکت خریداری می‌کنند لذت ببرند. تغییر نام تجاری نیز ممکن است بر شناخت و شهرت برند تأثیر بگذارد و شرکت را ملزم کند که هویت خود را دوباره تثبیت کند.

 

شخصیت

 

از آنجایی که یک برند شخصی نماد شما به عنوان یک شخص است، می‌توانید شخصیت خود را به نمایش بگذارید. به عنوان مثال، اگر صاحب یک وبلاگ سفر هستید، ممکن است بر عشق خود به فعالیت‌های پرهیجان یا قدردانی شما از فرهنگ‌های مختلف در سراسر جهان تاکید کنید. مخاطبان ممکن است با شما ارتباط برقرار کنند، زیرا شما نیز مانند آنها یک انسان هستید. از آنجایی که یک برند تجاری نشان‌دهنده یک شرکت است، انتقال شخصیت ممکن است دشوارتر باشد.

 

توسعه

 

تفاوت دیگر بین برندسازی شخصی و تجاری، سهولت فرآیند توسعه است. ممکن است نشان دادن خود به عموم آسان تر از نمایندگی یک شرکت یا سازمان باشد. با یک برند شخصی، ممکن است شخصیت و ارزش‌هایی را که می‌خواهید با مخاطبان خود به اشتراک بگذارید.

 

در یک برندسازی تجاری، ممکن است به هویت آن از دیدگاه مشتریان فکر کنید. ممکن است به جای ترویج ایده‌هایی درباره خودتان، ایده‌هایی را انتخاب کنید که شخصیتی را به تصویر می‌کشند که شخصیتی منحصربه‌فرد ندارد. ممکن است شما را ملزم به انجام تحقیقاتی در مورد رقیبان کند تا اطمینان حاصل شود که برند شما با صنعت متناسب است.

 

فروش

 

در حالی که یک برند شخصی ممکن است در برابر تکامل انعطاف پذیرتر باشد، یک برند تجاری ممکن است راحت‌تر به فروش برسد. این نماد خود شرکت است، نه مالک. اگر می‌خواهید کسب‌وکار را بفروشید، مالک جدید می‌تواند با یک انتقال آسان کنترل برند را در دست بگیرد، زیرا هویت کسب‌وکار عامل مرکزی آن است.

 

با یک برند شخصی، اغلب از نام خود برای نشان دادن خود و کاری که انجام می‌دهید استفاده می‌کنید. فروش هویت ممکن است برای شما سودی نداشته باشد زیرا خریدار نمی‌تواند از برند شخصی با نام متفاوت استفاده کند.

 

نکاتی برای ساخت برند

 

برندسازی

در اینجا لیستی از نکاتی وجود دارد که می‌تواند شما را در هنگام ساختن یک برند شخصی یا تجاری راهنمایی کند:

 

هدف خود را مشخص کنید.

 

داشتن هدف برندسازی تجاری را هدایت می‌کند، به خصوص اگر خود را به عنوان یک حرفه‌ای به عموم معرفی کنید. به این فکر کنید که می‌خواهید مصرف‌کنندگان هنگام مواجهه با برند شما در مورد شما بدانند و اهدافی را که می‌خواهید در حین استحکام بخشیدن به برند خود به دست آورید، شناسایی کنید.

 

مخاطب هدف خود را مشخص کنید.

 

مخاطب هدف جمعیتی از مصرف‌کنندگانی است که می‌خواهید برند شما برایشان جذاب باشد. این ممکن است شامل مشتریانی باشد که می‌توانند از محصولات یا خدمات بهره‌مند شوند یا مشترکانی که می‌توانند محتوایی را که به صورت آنلاین پست می‌کنید، بخوانند و به اشتراک بگذارند. شناخت مخاطبان هدف می‌تواند به شما کمک کند تا برندی را توسعه دهید که علایق آنها را تأیید کند و شانس شناسایی مشتریان را با شما و آنچه ارائه می‌دهید افزایش دهد.

 

مقالات مرتبط: نمیشود که همه افراد مشتری کسب و کار شما باشند

 

یک شعار ایجاد کنید.

 

یک شعار عبارتی به یاد ماندنی است که هویت عمومی شما را در بر می‌گیرد، چه نماینده خود یا یک سازمان باشید. شعاری ایجاد کنید که خلاصه‌ای از آنچه ارائه می‌دهید باشد تا مخاطبانتان بتوانند برند شما را راحت‌تر بشناسند.

 

در رسانه‌های اجتماعی حضور داشته‌باشید.

 

حضور در رسانه‌های اجتماعی می‌تواند آگاهی را در مورد برند افزایش دهد و محتوایی که پست می‌کنید به شما امکان می‌دهد مستقیماً با مشترکین و مشتریان در ارتباط باشید. هنگامی که مخاطبان هدف خود را مطالعه می‌کنید، پلتفرم‌هایی را شناسایی کنید که به احتمال زیاد از آنها استفاده می‌کنند و حساب‌های رسمی برای انتشار اطلاعات در مورد برند و شرکت در مکالمات آنلاین ایجاد کنید.

 

برند را طراحی کنید.

 

اگر برند را در چندین پلتفرم مانند وبسایت، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی و خبرنامه‌ها تبلیغ می‌کنید، ارسال پیام‌های ثابت به مخاطبان کلیدی می‌تواند برای هویت شما یا کسب و کار مهم باشد. ایجاد یک لوگو برای نشان دادن شما یا شرکتی که شعار شما را نمایش می‌دهد، اضافه کردن آن به گرافیک رسانه‌های اجتماعی، محتوای وبسایت یا کارت ویزیت را در نظر بگیرید.

 

 

دینگ ارائه دهنده راهکار اتوماسیون حضور و غیاب

دینگ یکی از برترین ارائه دهنده‌های راهکار اتوماسیون حضور و غیاب با محصولات و خدمات مرتبط آماده ارائه خدمت به شماست، در صورت لزوم با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

آنچه در این مقاله میخوانید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *