مهارت های فنی یا مهارت های سخت برای هر شغلی ضروری است. با این حال، مهارت های نرم خاصی وجود دارد که کارفرمایان هنگام استخدام به دنبال آن هستند. دانستن مهارتهای نرمی که کارفرمایان به دنبال آن هستند، میتواند به شما کمک کند از دیگران متمایز شوید.
در این مقاله درباره مهارتهای برتری که کارفرمایان در استخدام به دنبال آن هستند و اینکه چگونه میتوانید مهارتهای نرم خود را بهبود بخشید، صحبت می کنیم.
مهارت های نرم چیست؟
مهارتهای نرم ویژگیهای شخصیتی و تواناییهای بین فردی هستند که تعیین میکنند چقدر در کار خوب عمل می کنید و با دیگران ارتباط برقرار می کنید. بر خلاف مهارتهای سخت – که به دانش فنی مرتبط است – به دست آوردن مهارتهای نرم دشوارتر است اما برای موفقیت در استخدام حیاتی است. مهارت های نرم تعیین می کند که آیا می توانید با دیگران همکاری کنید، احساسات خود را کنترل کنید و وظایف خود را به موقع و با خلاقیت انجام دهید.
یکی دیگر از مهارت های مهم در استخدام، مهارت کار تیمی است. در مقاله “چگونه در رزومه خود نشان دهیم که در کار تیمی خوب هستیم؟”چگونه در رزومه خود نشان دهیم که در کار تیمی خوب هستیم؟” می توانید در این باره بخوانید.
7 مهارت برتر که کارفرمایان می خواهند
مدیران استخدام اغلب به دنبال این مهارت های نرم هستند:
1. ارتباطات
ارتباطی که در استخدام مهم است شامل نحوه صحبت کردن با همکاران، مشتریان، سهامداران یا دوستان است. همچنین شامل زبان بدن شما، توانایی شما برای گوش دادن فعال و نحوه به اشتراک گذاشتن افکار خود از طریق تصاویر یا متن است. این مهارتی است که در کار تیمی هم بسیار مهم است. یک مطالعه اخیراً نشان داده است که 82 درصد از رهبران کسب و کار نگران ارتباط موثر در دورکاری هستند.
ارتباط موثر شامل قطع نکردن صحبت دیگران و به طور فعال در گفتگو شرکت کردن است. همچنین مهم است که هنگام ارائه بازخورد و نظرات همکاران، ارتباطات غیرکلامی خود را نشان دهید.
2. مهارت های بین فردی
مهارت های بین فردی نیز در استخدام بسیار مهم است. این مهارت ها به ویژه در مشاغلی که نیاز به خدمات مشتری دارند، بسیار ارزشمند هستند. یک مهارت مهم بین فردی هوش هیجانی یا توانایی درک و مدیریت احساسات خود و اطرافیان است. این شامل تمرین همدلی و صبر است. وقت گذاشتن برای درک دیدگاه ها و نگرانی های مشتریان می تواند به شما کمک کند به راه حلی برسید که اهداف و انتظارات همه را برآورده کند.
3. سازمان دهی
در اکثر محیط های کاری، باید چندین کار را همزمان انجام دهید. مهارت های سازمان دهی نشان می دهد که می توانید اولویت ها را مشخص و مدیریت کنید. دانستن نحوه تنظیم و اجرای کارها به ترتیب اهمیت نشان می دهد که شما یک متفکر استراتژیک و هماهنگ با اهداف تیم خود هستید. برای همین است که این مهارت در استخدام تاثیرگذار است.
افراد با مهارت سازمان دهی قوی به جزئیات توجه می کنند و زمانی که پروژه طبق برنامه پیش نمی رود قادر به حل مشکل هستند. آن ها همچنین در مدیریت زمان مهارت دارند که آن ها را به فرد مناسب برای استخدام تبدیل می کند.
4. مدیریت زمان
اگر برنامه کاری شلوغی داشته باشید، مدیریت زمان ممکن است دشوار باشد. با این حال، تسلط بر این مهارت نرم، می تواند شما را به یک کارمند ارزشمند برای استخدام تبدیل کند. مدیریت قوی زمان نشان میدهد که میتوانید ددلاین ها را رعایت کنید و به اهداف سازمان برسید. همچنین به هم تیمی های شما اطمینان می دهد که می توانند به شما تکیه کنند.
5. رهبری
شما می توانید در هر مرحله شغلی یک رهبر موثر باشید و آن را به روش های مختلف نشان دهید، مانند:
- تبدیل شدن به متخصص در یک حوزه خاص
- تصمیم های قاطعانه
- انعطافپذیری
- توانمند کردن تیم با ایجاد احساس ارزشمندی و اعتماد به همه برای انجام بهترین کار خود
- همدلی و فعالانه به صحبت های همکاران گوش دادن
- الهام بخش بودن
6. مدیریت
برخلاف “رهبر”، “مدیر” معمولاً نقش خاصی را در سلسله مراتب سازمان دارد. مدیران ممکن است بر افراد یا پروژه ها یا محصولات خاص نظارت کنند. که مستلزم پیگیری اهداف از طریق اقدامات، مانند تصمیم گیری، اجرا، تفویض اختیار و تخصیص منابع است. مدیریت ضعیف سرمایه و روحیه مثبت در شرکت ها را از بین می برند. با توسعه مهارت های رهبری خود، می توانید مدیران را ترغیب به استخدام خود کنید.
7. مذاکره
مذاکره مهارتی است که برای استخدام در همه حرفه ای ها صرف نظر از عنوان شغلی مهم است. اگر تا به حال درخواست افزایش حقوق داده اید، در مورد جزئیات پیشنهاد شغلی صحبت کرده اید، با یک فروشنده تعامل داشته اید یا اختلافات همسالان را حل کرده اید، در یک مذاکره شرکت کرده اید.
بهبود مهارت های مذاکره می تواند به شما کمک کند تا مسائل کوچک را قبل از تشدید آن ها حل کنید و ارزش معاملات خود را به حداکثر برسانید. مؤثرترین مذاکره کنندگان با آمادگی و ذهنی باز وارد گفتگو می شوند. آنها میدانند که میخواهند به چه چیزی برسند، اما درک نیازهای طرف مقابل را نیز در اولویت قرار میدهند تا فرصت بیشتری برای همه افراد ایجاد کنند. این مهارت در جلسه استخدام هم برای شما مفید خواهد بود.
چگونه مهارت های نرم خود را توسعه دهیم؟
خبر خوب این است که مهارت های نرم را می توان آموخت و در نتیجه شانس استخدام شدن را افزایش داد. به عنوان مثال، اگر یکی از همکاران می گوید که آن ها همیشه منتظر شما هستند تا وظایف خود را به پایان برسانید، این نشانه ای برای کار روی مهارت های مدیریت زمان شما است. مشخص کنید چه چیزی مانع موفقیت شما می شود و برنامه ای برای غلبه بر موانع ایجاد کنید.
برای توسعه بیشتر مهارت های نرم خود،از نقش رهبری غافل نشوید. از مدیر خود بپرسید که آیا فرصت هایی برای رهبری پروژه یا گسترش دامنه مسئولیت های خود وجود دارد یا خیر. شاید پروژه ای وجود داشته باشد که میتوانید رهبری کنید. همچنین دوره های آنلاین زیادی وجود دارد که میتوانید برای توسعه مهارتهای نرم شرکت کنید و شانس استخدام خود را افزایش دهید.
مهارتهای فنی میتوانند پایه و اساس شغل شما را بسازند، اما مهارتهای نرم میتوانند به شما کمک کنند تا سرعت خود را افزایش داده و به پتانسیل کامل خود برسید. اگر میخواهید پیشرفت کنید و در شرکت های بهتری استخدام شوید، باید این مهارتها را به دست آورید و تمرین کنید.
دینگ ارائه دهنده راهکار اتوماسیون حضور و غیاب
دینگ یکی از برترین ارائه دهندههای راهکار اتوماسیون حضور و غیاب با محصولات و خدمات مرتبط آماده ارائه خدمت به شماست، در صورت لزوم با کارشناسان ما در ارتباط باشید.