10 نکته برای مدیریت امور مالی در یک کسب و کار کوچک
ممکن است کسب و کار کوچک شما به دلیل تخصص شما در ساخت محصول یا ارائه خدمات شما موفق باشد. اما ممکن است در سایر بخشهای مهم اداره یک کسب و کار ، مانند مدیریت امور مالی، متخصص نباشید. اگر تجربه زیادی در مدیریت امور مالی کسب و کار ندارید، این میتواند یک چالش باشد، اما برای بقای کسب و کار شما نیز بسیار مهم است. در این مقاله نحوه ایجاد عادات مالی مسئولانه که کسب و کار شما را در مسیر موفقیت قرار میدهد، بررسی میکنیم.
نکاتی برای مدیریت امور مالی کسب و کار کوچک
چند نکته وجود دارد که باید به عنوان یک صاحب یک کسب و کار کوچک انجام دهید تا در امور مالی موفق عمل کنید:
1. به خودتان حقوق پرداخت کنید.
اگر یک کسب و کار کوچک یا متوسط (SMB) را اداره میکنید، می تواند وسوسه انگیز باشد که همه چیز را در عملیات روزانه خود قرار دهید. به هر حال، این سرمایه اضافی اغلب میتواند به رشد کسب و کار شما کمک کند. صاحبان کسب و کار کوچک نباید نقش خود را در شرکت نادیده بگیرند و باید بر اساس آن خود حقوق پرداخت کنند. شما باید اطمینان حاصل کنید که تجارت و امور مالی شخصی شما در وضعیت خوبی قرار دارند.
2. روی رشد سرمایه گذاری کنید.
مهم است تا در کسب و کار به فرصت های رشد نگاه کنید، که می تواند به کسب و کار شما اجازه دهد تا رونق بگیرد و در جهت مالی سالم حرکت کند. صاحبان مشاغل باید همیشه چشماندازی به آینده داشته باشند.
یک کسب و کار کوچک که می خواهد به رشد، نوآوری و جذب بهترین کارمندان ادامه دهد، باید نشان دهد که مایل به سرمایه گذاری در آینده است. مشتریان از افزایش سطح خدمات قدردانی خواهند کرد. کارمندان از اینکه شما در شرکت و در حرفه آنها سرمایه گذاری میکنید قدردانی میکنند. و در نهایت، ارزش بیشتری برای کسب و کار خود ایجاد خواهید کرد.
3. از گرفتن وام نترسید.
گرفتن وام میتواند برای صاحبان کسب و کار در مورد پیامدهای مالی شکست نگران کننده باشد. با این حال، بدون وجود سرمایهای که از وام به دست میآورید، ممکن است هنگام خرید تجهیزات یا رشد تیم خود با چالشهای اساسی روبرو شوید. شما همچنین میتوانید از وام برای افزایش جریان نقدی خود استفاده کنید و در نتیجه با مشکلات کمتری در پرداخت به موقع کارمندان و تامین کنندگان مواجه شوید. به علاوه، بهترین وامهای تجاری با شرایط و نرخهایی ارائه میشوند که بسیاری از صاحبان مشاغل کوچک به راحتی میتوانند از عهده بازپرداخت آن برآیند.
4. اعتبار تجاری خوبی داشته باشید.
همانطور که شرکت شما رشد میکند، ممکن است نیاز به وامهای بیشتری داشته باشید. با اعتبار تجاری بد، گرفتن تاییدیه برای معاملات و خریدها ممکن است دشوارتر باشد.
برای حفظ اعتبار خوب، تمام بدهی خود را در اسرع وقت پرداخت کنید. به عنوان مثال، وامهایی با نرخ بهرهای که توانایی پرداخت آن را ندارید، نگیرید. به دنبال بودجهای باشید که بتوانید به سرعت و به راحتی بازپرداخت کنید.
5. استراتژی صورتحساب خوبی داشته باشید.
هر صاحب کسب و کاری احتمالا مشتری دارد که دائماً در صورتحسابها و پرداختهای خود تأخیر میکند. مدیریت امور مالی کسب و کارهای کوچک همچنین به معنای مدیریت جریان نقدینگی برای اطمینان از عملکرد روزانه کسب و کار شما است. اگر در تلاش هستید که از مشتریان پول وصول کنید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که در نحوه صدور صورتحساب برای آنها خلاق باشید.
6. پرداختهای مالیاتی را پخش کنید.
اگر برای پرداختهای مالیاتی تخمینی 3 ماهه خود مشکل دارید، در عوض آن را به صورت ماهانه پرداخت کنید. به این ترتیب، میتوانید با پرداختهای مالیاتی مانند سایر هزینههای عملیاتی ماهانه رفتار کنید. همچنین میتوانید از بهترین پلتفرمهای نرم افزار مالیاتی آنلاین برای ساده سازی پرداختهای مالیاتی خود استفاده کنید.
7. حسابهای خود را زیر نظر داشته باشید.
تمام تلاش خود را بکنید که زمانی را برای بررسی و نظارت بر حسابهای خود اختصاص دهید، حتی اگر با یک حسابدار کار میکنید. این به شما این امکان را میدهد که با امور مالی کسب و کار خود بیشتر آشنا شوید و دریچه ای برای ورود به جرایم مالی احتمالی در اختیار شما قرار دهد.
از تسویه حسابهای بانکی و صرف مدتی در ماه برای بررسی صورتحسابهای معوق غافل نشوید. انجام ندادن این کار، به خصوص اگر یک حسابدار در آن دخیل باشد، ممکن است کسب و کار را با هزینههای بیهوده یا حتی اختلاس مواجه کند.
8. روی مخارج و ROI تمرکز کنید.
زیر نظر داشتن هزینهها و بازده سرمایهگذاری (ROI) میتواند تصویر روشنی از اینکه کدام سرمایهگذاری منطقی است و کدام ممکن است ارزش ادامه دادن را نداشته باشد، به شما بدهد. صاحبان کسب و کار کوچک باید مراقب باشند که پول خود را کجا خرج میکنند.
9. عادات مالی خوبی ایجاد کنید.
ایجاد پروتکلهای مالی داخلی، حتی اگر به سادگی اختصاص زمان مشخص به بررسی و بهروزرسانی اطلاعات مالی باشد، میتواند کمک زیادی به حفظ سلامت مالی کسبوکار شما کند. پیگیری امور مالی می تواند به شما در کاهش تقلب یا خطر کمک کند.
به عنوان یک کسبوکار کوچک، اغلب در تنگنای زمان، یا پول هستید و تواناییهای تکنولوژیکی بسیار پایینتری دارید، اما این نباید مانع از کنترل داخلی توسط صاحبان کسبوکار کوچک شود. ضعف کنترل داخلی میتواند منجر به کلاهبرداری یا دزدی کارکنان شود و اگر شما یا یکی از کارمندان قوانین را رعایت نکنید، به طور بالقوه میتواند شما را با مشکلات قانونی مواجه کند.
10. از قبل برنامه ریزی کنید.
همیشه مسائلی وجود خواهد داشت که باید امروز به آنها رسیدگی شود، اما وقتی نوبت به امور مالی شما می رسد، باید برای آینده برنامهریزی کنید.
اهمیت مدیریت امور مالی در کسب و کار شما
مهمترین گام برای هر صاحب کسب و کاری این است که خود را آموزش دهد. با درک مهارتهای اساسی مورد نیاز برای اداره یک کسب و کار کوچک، مانند انجام کارهای ساده حسابداری، درخواست وام یا تهیه صورتهای مالی، صاحبان مشاغل میتوانند آینده مالی با ثباتی ایجاد کنند و از شکست جلوگیری کنند. از مشورت با یک متخصص نترسید، اما مطمئن شوید که مدیریت روزانه امور مالی کسب و کار خود و همچنین برنامهای برای آینده دارید.
دینگ ارائه دهنده راهکار اتوماسیون حضور و غیاب
دینگ یکی از برترین ارائه دهندههای راهکار اتوماسیون حضور و غیاب با محصولات و خدمات مرتبط آماده ارائه خدمت به شماست، در صورت لزوم با کارشناسان ما در ارتباط باشید.