کارمندان در محیط کار چقدر وقت خود را پای تلفن تلف میکنند؟
در حالی که حضور و غیاب کارمندان ممکن است نشان دهد که آنها یک روز کامل را کار کردهاند، بسیاری از کارمندان در محیط کار تمام وقت خود را به کار اختصاص نمیدهند. بسیاری هر روز ساعتها را صرف پیام دادن، خرید کردن یا گشتن در رسانههای اجتماعی میکنند. چه کاری میتوانید در مورد آن انجام دهید؟
کارمندان وقت خود را با استفاده از تلفن همراه در محیط کار تلف میکنند
کارمندان به طور متوسط بیش از 2 ساعت در روز را در محیط کار از تلفنهای خود استفاده میکنند. در واقع بیش از 2 ساعت در کسب و کار شما زمان تلف میشود. و این فقط بهرهوری نیست که در خطر است. کارگرانی که حواسشان به تلفن همراه است باعث تصادفات در محیط کار میشود که بعضی از آنها به جراحت یا حتی مرگ منجر میشود.
مطالعهای در سال 2017 توسط Half Talent Solutions و OfficeTeam نشان میدهد که کارکنان به جای مسئولیتهای محیط کار در تلفنهای خود مشغول چه کاری هستند: بیشتر آنها از تلفن همراه خود برای بررسی ایمیل استفاده میکنند، در حالی که 28 درصد از نظرسنجیها اذعان میکنند که در شبکههای اجتماعی وقت میگذرانند. سایتهای ورزشی یا سرگرمی، بازیهای موبایلی و خرید آنلاین سایر موارد هستند.
با توجه به وابستگی افراد به تلفن هایشان، جای تعجب نیست که این دستگاهها منبع رایج حواس پرتی در محیط کار باشند. برندی بریتون، مدیر اجرایی گروه مالی و حسابداری قراردادی رابرت هاف، گفت: “این قابل درک است که کارمندان ممکن است از تلفن همراه خود استفاده کنند یا در ساعات کاری به کارهای شخصی بپردازند. اما این فعالیتها به راحتی میتوانند به حواسپرتی بزرگ تبدیل شوند.”
نحوه استفاده کارمندان از تلفن برای کارهای غیر مرتبط با کار
کارمندان در حین کار از دستگاههای تلفن همراه خود به روشهای غیرمولد استفاده میکنند. رایجترین روشهایی که گوشیهای هوشمند حواس کارمندان را منحرف میکنند در اینجا آمده است:
دسترسی به محتوای محدود شده
کارمندان از تلفن همراه خود برای دور زدن موانعی که کارفرمایان روی لپ تاپ ها ایجاد کردهاند استفاده میکنند. در واقع، 58 درصد از پاسخ دهندگان در نظرسنجی رابرت هاف گفتند که اغلب از دستگاههای شخصی خود در محیط کار برای دسترسی به وبسایتهایی استفاده میکنند که توسط شرکت مسدود شدهاند، در حالی که در سال 2012 تنها 22 درصد این کار را انجام دادند. مدیران این فعالیت را دست کم میگیرند.
بیش از نیمی از کارمندان مورد بررسی گفتند که شرکت آنها از بازدید حداقل برخی از وب سایتها جلوگیری میکند. این تحقیق نشان داد که 39 درصد از کارفرمایان سایتهای رسانههای اجتماعی، 30 درصد سایتهای سرگرمی، 27 درصد سایتهای خرید آنلاین و 23 درصد وبسایت های ورزشی را مسدود میکنند.
انجام وظایف شخصی
محتوای محدود تنها عامل حواس پرتی در محیط کار نیست. کارمندان اعتراف کردند که به طور متوسط 42 دقیقه در روز را صرف کارهای شخصی میکنند. وقتی به زمان استفاده از محتوای مسدود شده کارمندان اضافه شود، تقریباً 8 ساعت یا نزدیک به یک روز کامل در هفته را برای کارهای غیر مرتبط با کار تلف میکنند.
بریتون به کارمندان توصیه کرد زمان خود را بهتر مدیریت کنند تا ساعات کاری ارزشمند را هدر ندهند.
او گفت: «برای مدیریت بهترین زمان، کارکنان میتوانند از استراحتها در طول ناهار و در طول روز استفاده کنند تا ایمیلهای غیر کاری خود را چک بکنند.
نحوه کاهش استفاده از تلفن کارمندان در دفتر
برخی از روشها برای کاهش حواسپرتیهای در محیط کار به همان اندازه برای کنار گذاشتن تلفن همراه کاربرد دارد. در اینجا چند نکته وجود دارد تا کارکنان خود را به جای تلفن همراه، بر روی مسئولیتهای خود متمرکز کنید:
یک برنامه کاری منعطف ارائه دهید.
برنامه کاری انعطاف پذیر و گزینه کار از راه دور میتواند به کارمندانی که در تلاش برای ایجاد تعادل بین کار و زندگی هستند کمک کند. با ارائه انعطافپذیری، کارمندان میتوانند خارج از محیط کار در ساعات تعطیلی خود به وظایف شخصی خود رسیدگی کنند تا بتوانند در حین کار متمرکز بمانند.
فضاهای رفت و آمد در محیط کار را مشخص کنید.
فضاهای آرامی را در محیط کار ایجاد کنید و کارگاههای مدیریت زمان ارائه دهید. اگر کارمندان بتوانند در محیطی آرام کار کنند، ممکن است کمتر وسوسه شوند که به از تلفن همراه خود استفاده کنند.
فضاهای استراحت در محیط کار ایجاد کنید.
کارمندان خود را تشویق کنید تا زمانی که در محیط کار هستند اعلانهای تلفن همراه خود را خاموش کنند. همچنین میتوانید زمانهای استراحت کوتاهی را تنظیم کنید که کارکنانتان بتوانند از تلفنهایشان استفاده کنند.
از نرم افزار مانیتورینگ استفاده کنید.
نرم افزار نظارت بر کارمندان میتواند بهرهوری در محیط کار را ردیابی کند و به کارمندان شما اطلاع دهد که شما در حال نظارت هستید. اگر آنها این را بدانند، ممکن است کمتر صفحهکلید و ماوس را برای گوشیشان کنار بگذارند.
بازخورد منظم ارائه دهید.
برای کارکنانی که عملکرد ضعیفی در محیط کار دارند، برنامههای عملکردی تنظیم کنید. اطلاعات خاصی را در مورد زمان تلف شده در دستگاههای تلفن همراه یا دسترسی به محتوای مسدود شده، و همچنین هرگونه فعالیتی که ناشی از حواس پرتی در کار است، را درج کنید.
کارمندان خود را تشویق به بهرهوری بیشتر کنید
با دسترسی آسان به رسانههای اجتماعی و محتوای آنلاین، تعجبی ندارد که کارمندان وقت خود را تلف کنند. در حالی که ممنوع کردن استفاده از تلفن همراه در محیط کار میتواند وسوسه انگیز باشد، اینها تنها یکی از بسیاری از عوامل حواس پرتی است که کارمندان با آن مواجه هستند. در نتیجه، برای مدیران خوب مهم است که هر چه در توان دارند برای کاهش حواسپرتیها و کمک به کارمندان برای دستیابی به اهداف محیط کار کارآمد انجام دهند.
دینگ ارائه دهنده راهکار اتوماسیون حضور و غیاب
دینگ یکی از برترین ارائه دهندههای راهکار اتوماسیون حضور و غیاب با محصولات و خدمات مرتبط آماده ارائه خدمت به شماست، در صورت لزوم با کارشناسان ما در ارتباط باشید.