4 دلیل اینکه چرا باید شغل مورد علاقه خود را پیدا کنید

شغل

مطالعات نشان داده است که افراد شاد تمایل دارند حقوق بیشتری دریافت کنند، و منطقی است که این افراد با درآمد بالا  به دلیل داشتن شغل دلخواه خود راضی هستند.

 

دلایلی برای داشتن شغلی که دوست دارید

 

لذت بردن از حرفه باید در اولویت شما باشد، اما ممکن است زمانی که شغل خود را انتخاب کردید به این مسئله فکر نکرده باشید. در اینجا 4 دلیل برای ترک شغلی که از آن ناراضی هستید، همراه با 4 سوال را بررسی می‌کنیم که می‌تواند به شما در تعیین قدم‌های بعدی برای یافتن شغلی که دوست دارید کمک کند:

 

1. احساس رضایت بیشتری خواهید کرد.

 

شغل شما نباید فقط یک منبع درآمد باشد. اگر از کاری که انجام می‌دهید لذت نبرید، در نهایت لین زندگی شما است که هدر می‌رود. از آنجایی که حدود بین زندگی کاری و زندگی شخصی محو می‌شود، یک حرفه به همان اندازه که مربوط به رضایت و رشد شخصی است، مربوط به حقوق و دستمزد است.  شغل شما باید از نظر عاطفی احساس خوبی را در شما ایجاد کند، چه در دفتر و چه خارج از آن. شغلی که دوست دارید به شما انگیزه بیشتری برای رسیدن به اهدافتان می دهد، و وقتی به آن می‌رسید، احساس موفقیت فوق العاده است. شما این موفقیت را هر جا که بروید به همراه خواهید داشت و در سایر جنبه‌های زندگی به شما کمک می‌کند.

 

2. بهره‌وری بیشتری خواهید داشت.

 

مهم است که در شغل خود انگیزه داشته‌باشید و الهام بگیرید. بدون انگیزه برای برتری، عملکرد شما بدون اشتیاق خواهد بود و کار شما ممکن است آسیب ببیند. بهره‌وری به شما کمک می‌کند کارآمدتر شوید و تعادل بین کار و زندگی را بهتر می‌کند.

 

پاتریس رایس، مدیرعامل و موسس Patrice & Associates می‌گوید: “اگر به شغل خود علاقه‌مند هستید، احتمالاً به یادگیری هر جنبه‌ای از تجارت علاقه مند خواهید شد.” “این نه تنها شما را در مسیر موفقیت قرار می‌دهد، بلکه به شما کمک می‌کند تا از کار روزانه خود لذت ببرید.”

 

3. به دیگران الهام می‌دهید.

 

بسیاری از افراد از بیش از حد از دنبال کردن رویاهای خود و انجام شغلی که دوست دارند می‌ترسند. به این فکر کنید که به یک دوست یا یکی از عزیزانتان چه می‌گویید. آیا آنها را از انجام کاری که آنها را خوشحال می‌کند صرفاً به این دلیل که خطرناک است منصرف می‌کنید؟ وقتی خودتان این کار را انجام دهید، الهام بخش دیگران می‌شوید.

 

4. موفق خواهید شد.

 

وقتی از حرفه خود لذت می‌برید، احساس کار کردن نمی‌کنید. این حس در کار کردن، پشت سر گذاشتن گذر سختی‌ها در کار را آسان‌ می‌کند. با این روحیه شما به کسی نیاز نخواهید داشت که کار شما را زیر نظر داشته باشد یا به شما انگیزه دهد. شما بهترین کار خود را انجام خواهید داد زیرا برایتان هیجان انگیز است.

 

وقتی عاشق شغلی هستید که انجام می‌دهید، مجبور می‌شوید به خودتان فشار بیاورید. شما می‌خواهید جایی باشید که خود را به چالش بکشید و در دستیابی به اهداف خود با خود رقابت می‌کنید.

 

سوالاتی که قبل از تغییر شغل باید از خود بپرسید

 

انتخاب شغل

 

یک موضوع این است که بدانید شغلی را که در حال حاضر انجام می‌دهید دوست ندارید. موضوع دیگر این است که می‌خواهید در آینده چه کاری انجام دهید. در مسیر شغلی خود، این روش‌ها را برای یافتن شغلی که دوست دارید بررسی کنید:

 

1. از بچگی می‌خواستید چه کاره بشوید؟

 

اگرچه ممکن است بازگشت به رویاهای دوران کودکی‌تان عجیب به نظر برسد، اما ممکن است از شغلی که انجام می‌دهید خوشحال نباشید. مطمئناً، همه نمی‌توانند فضانورد باشند، اما این هدف اولیه هر چه که می‌خواهد باشد، تمایل به دنبال کردن آن حرفه احتمالاً از جایی نشات گرفته است.

 

2. از دوستان یا خانواده بپرسید نقاط قوت شما چیست؟

 

گاهی اوقات، صحبت کردن با افراد نزدیک می‌تواند به شما کمک کند تا تصمیمات آگاهانه تری بگیرید، زیرا آنها بخش‌هایی از شما را می‌بینند که ممکن است خودتان نبینید. از آنها بپرسید که فکر می‌کنند نقاط قوت شما چیست و در نظر بگیرید که چه شغلی به شما امکان می‌دهد از این مهارت‌ها استفاده کنید. وقتی نظرات دیگران را دریافت می‌کنید، دیدگاه متفاوتی به دست می‌آورید. آنچه شما نقاط قوت خود می‌دانید ممکن است با تصورات خانواده و دوستانتان متفاوت باشد.

 

3. بزرگترین الگوی شما در دوران کودکی و نوجوانی چه کسی بود؟

 

مانند صحبت کردن در مورد شغل رویایی خود در کودکی، ممکن است به این فکر کنید که در دوران بزرگ شدن چه کسی را الگوی خود می‌دانستید. آیا این شخص را به این دلیل دوست داشتید که به مردم کمک می‌کرد؟ آیا مهارت‌های خاصی داشت که شما می‌خواستید؟ آیا شما شباهتی بین توانایی‌های او و خودتان می‌بینید؟ با فکر کردن به اینکه چرا به دنبال این شخص بودید، ممکن است شغلی پیدا کنید که مناسب شما باشد. حتی اگر در کودکی آن را در نظر نمی‌گرفتید، هم اکنون فکر کردن در مورد آن ممکن است به کشف اهداف و خواسته‌های واقعی شما کمک کند.

 

4. از چه شغلی خوشتان نمی‌آید؟

 

شناخت نقاط ضعف به اندازه نقاط قوت مهم است. درک شغلی که آن را دوست ندارید، می‌تواند به شکل‌گیری مسیر شغلی شما کمک کند. اگر این را در نظر نگیرید، ممکن است دوباره به نقطه اول برگردید و به دنبال شغل جدید دیگری بگردید.

 

از اشتیاق خود برای ایجاد موفقیت استفاده کنید

 

در حالی که برای کسب درآمد از علایق خود به یک برنامه روشن نیاز دارید، پیروی از اشتیاق خود راهی عالی برای رضایت و با انگیزه ماندن در شغل است. چه یک کارآفرین باشید و چه کارمند، دنبال کردن چیزهایی که به آنها اهمیت می‌دهید می‌تواند زمان شما را در محل کار مفیدتر کند و به شما کمک کند تا زاحت‌تر به موفقیت برسید. زندگی کوتاه است، پس چرا شغلی را که دوست دارید انجام ندهید؟

همچنین دراین‌باره می‌توانید مقاله “6 مانع برای استعفا و تغییر شغل (و نحوه غلبه بر آن ها)”مانع برای استعفا و تغییر شغل و نحوه غلبه بر آنها را مطالعه کنید.

 

دینگ ارائه دهنده راهکار اتوماسیون حضور و غیاب

دینگ یکی از برترین ارائه دهنده‌های راهکار اتوماسیون حضور و غیاب با محصولات و خدمات مرتبط آماده ارائه خدمت به شماست، در صورت لزوم با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

 

آنچه در این مقاله میخوانید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *