6 مانع برای استعفا و تغییر شغل (و نحوه غلبه بر آن ها)

تغییر-شغل

به اشتراک گذاشتن مقاله

استعفا، تغییر حرفه یا صنعت می‌تواند چالش برانگیز باشد، اما اگر به خوبی این فرآیند را درک کنید، می‌توانید به شغل ایده آل تان دست یابید. با انعطاف‌پذیری و مثبت‌اندیشی، می‌توان به یک تغییر شغل رضایتمند دست یافت. یادگیری در مورد چالش هایی که ممکن است در این مسیر با آن روبرو شوید، می تواند شما را برای شغل جدید آماده کند و شانس موفقیت شما را افزایش دهد.

 

قبلاً در مقاله چگونه تغییر شغل دهیم؟” درباره تغییر مسیر شغلی صحبت کردیم، در این مقاله، 6 مانع برای استعفا و تغییر شغل را بیان می‌کنیم و توصیه‌هایی را برای غلبه بر آن ها ارائه می‌دهیم.

 

6 مانع تغییر شغل

در زیر برخی از موانعی که ممکن است هنگام تغییر شغل با آن ها روبرو شوید، همراه با نکاتی برای غلبه بر آن ها آورده شده است:

1. نیاز به مهارت های جدید

زمانی که استعفا می دهید و می خواهید حرفه خود را تغییر دهید، ممکن است نیاز به یادگیری مهارت های جدید داشته باشید. در حالی که این می تواند شبیه به شروع دوباره باشد، اما برخی از مهارت های شما در حرفه قبلی قابل انتقال به شغل جدید است. حتی اگر شغل جدید شما بسیار متفاوت از آخرین شغل شما باشد، مهارت های نرم مانند ارتباطات، حل مسئله و رهبری می تواند در بسیاری از شغل ها ارزشمند باشد. همچنین ممکن است مهارت های متنوع شما برای کارفرمای جدید جذاب باشد.

 

2. ضرر کمتر

استعفا دادن و شروع یک حرفه جدید معمولاً مستلزم آن است که با یک شغل سطح پایه شروع کنید. اگر در میانه شغل دیگری هستید، این ممکن است با کاهش دستمزد همراه باشد. در حالی که این می تواند چالش برانگیز باشد، اعمال برخی تغییرات مختصر در سبک زندگی می تواند به شما کمک کند این دوره را طی کنید. قبل از اینکه شغل فعلی خود را ترک کنید، برای مخارج و میزان حقوق تان برنامه ریزی کنید.

در صورت امکان، کنار گذاشتن مقداری پس انداز کمک کننده است. ذخیره مقداری پول می تواند به شما کمک کند تا استعفا دهید و آزادانه تر به دنبال شغل جدید باشید. به یاد داشته باشید که این کاهش دستمزد ممکن است موقتی باشد. بسته به حرفه ای که انتخاب می کنید، ممکن است افزایش درآمد نیز داشته باشید. در حالی که تغییرات حقوق و مزایا می تواند چالش برانگیز باشد، اما برای شغلی که شما را راضی کند، این کار ارزشمند است.

 

3. ایجاد یک شبکه حرفه ای جدید

تغییر شغل

 

بعد از استعفا، روابط جدید در شغلی که می خواهید وارد آن شوید، رشد شخصی و فرصت های تازه را برای شما فراهم می کند. اگر یک شبکه بزرگ در حرفه فعلی خود ایجاد کرده اید، ممکن است انجام مجدد آن خسته کننده به نظر برسد. برای این چالش، می‌توانید به شبکه موجود تکیه کنید. درخواست از دیگران برای معرفی شما به شبکه ارتباطی شان می تواند به شما در این زمینه کمک کند. استفاده از ارتباطات موجود می تواند به شما در شناسایی مخاطبین جدید و گسترش تدریجی شبکه حرفه ای تان کمک کند.

 

4. جستجوی شغل پس از سال ها ماندن در یک شغل

اگر سال ها در شغل فعلی خود بوده اید، فکر استعفا و جستجوی کار می تواند دلهره آور باشد. آماده سازی موثر می تواند به شما کمک کند تا با شیوه های استخدام امروزی سازگار شوید. در مورد انتظارات فعلی در صنعت خود، مانند فرمت رزومه، سوالات متداول مصاحبه و مهارت های مورد نیاز، اطلاعات کسب کنید. استفاده از شبکه ارتباطات خود را برای کمک در نظر بگیرید.

همچنین ممکن است بتوانید استعفا و جستجوی شغل خود را با ایجاد اهداف کوچک و پایبندی به یک برنامه قابل اعتماد مدیریت کنید. برای مثال، ممکن است تصمیم بگیرید که هر روز نیم ساعت قبل از کار به تحقیق در مورد فرصت های شغلی یا آماده سازی رزومه خود اختصاص دهید. وقت گذاشتن برای جشن گرفتن پیروزی های کوچک، مانند مصاحبه نیز مفید است.

 

5. داشتن راهنما

استعفا از شغل فعلی و ورود به یک عرصه جدید بدون راهنما نیازمند اعتماد به نفس و خودکفایی است. اگر نیاز به  حمایت و راهنمایی بیشتر دارید، در مورد افرادی که در صنعت جدیدتان تحسین شان می‌کنید جستجو کنید. داشتن الگو و راهنما می تواند به شما کمک کند تصمیماتی بگیرید که شما را به شغل دلخواه تان نزدیکتر کند. یا به عنوان مثال، می‌توانید به یک متخصص موفق در زمینه جدید خود نزدیک شوید و از او بخواهید که تحت نظر و راهنمایی او قرار بگیرد. متناوباً، می‌توانید مشاهده کنید که متخصصان با تجربه‌تر چگونه در محل کار رفتار می‌کنند.

 

6. تصمیم گیری برای شغل دلخواه

بسیاری از افراد می دانند که می خواهند استعفا دهند و از شغل فعلی خود ناراضی هستند، اما در مورد شغلی که ممکن است آن ها را شادتر کند،چیزی نمی دانند. مسیرهای شغلی زیادی وجود دارد که می‌توانید انتخاب کنید. مثلاً تحقیق در مورد شغل‌هایی که به آن‌ها علاقه دارید می‌تواند به شما کمک کند تصمیمی آگاهانه بگیرید. ابتدا، تهیه فهرستی از ویژگی های شغل ایده آل شما ممکن است مفید باشد. اولویت‌هایی مانند پاداش، برنامه کاری، فرصت‌های پیشرفت یا وظایف شغلی را در نظر بگیرید تا بتوانید بفهمید که در یک حرفه چه چیزی برای شما مهم است.

هنگامی که فهرست کوتاهی از مشاغلی که بیشتر به آن ها علاقه مند هستید تهیه کردید، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن ها اقدام کنید. برخی از راه‌هایی که می‌توانید در مورد مشاغل بیشتر بدانید عبارتند از درخواست مصاحبه و شرکت در رویدادهای حرفه‌ای. هنگامی که داده‌های مربوط به هر شغل را جمع‌آوری کردید، آن را با اولویت‌های خود مقایسه کنید تا بدانید کدام مسیرها با اهداف شما هماهنگ هستند. در این مرحله می توانید از شغل قبلی خود استعفا دهید و به دنبال شغل جدید بروید.

 

دینگ ارائه دهنده راهکار اتوماسیون حضور و غیاب

دینگ یکی از برترین ارائه دهنده‌های راهکار اتوماسیون حضور و غیاب با محصولات و خدمات مرتبط آماده ارائه خدمت به شماست، در صورت لزوم با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *