6 نکته برای ایجاد یک برنامه مارکتینگ عالی

مارکتینگ

به اشتراک گذاشتن مقاله

کمپین‌های بازاریابی فقط برای موارد خاص نیستند، بلکه باید بخشی از یک استراتژی گسترده و کل نگر باشند که در کنار هم کار می‌کنند. ایجاد یک برنامه مارکتینگ برای اطمینان از ارتباط منسجم و مؤثر در تمام کانال‌های بازاریابی ضروری است. از شناسایی مخاطبان هدف گرفته تا تنظیم دقیق کمپین‌های بازاریابی، یک برنامه مارکتینگ درست به موفقیت شما در کسب‌و‌کار کمک زیادی می‌کند. برای درک بیشتر در مورد چگونگی ایجاد یک برنامه بازاریابی برای کسب و کار کوچک خود، این مقاله را بخوانید.

 

چگونه یک طرح مارکتینگ کسب و کار تهیه کنیم؟

 

یک برنامه بازاریابی و مارکتینگ متمرکز دو هدف را دنبال می‌کند. اولین مورد حفظ تعامل و وفاداری مشتری است و دوم این است که سهم بازار را در یک بخش از مخاطبان هدف خود به دست آورد.

برنامه بازاریابی و مارکتینگ شما، استراتژی‌های برای دستیابی به اهدافی که تیم بازاریابی شما تعیین می‌کند، مشخص می‌شود، مانند کمپین‌های تبلیغاتی خاص، در کدام کانال‌ها، بودجه بازاریابی مورد نیاز و پیش‌بینی‌های مبتنی بر داده از موفقیت آنها. بازاریابی و مارکتینگ علم محور است، و شما برای اصلاح کمپین‌های خود به جمع‌آوری داده در طی چندین ماه نیاز دارید. یک برنامه بازاریابی به هم پیوسته کسب و کار شما را به اهداف بلندمدت خود متعهد نگه می‌دارد.

 

تمام دستورالعمل‌های بازاریابی و مارکتینگ به 4 چیز مرتبط هستند: محصول، قیمت، مکان و تبلیغات. نکات زیر نقطه شروعی هستند که بازگشت مداوم به این 4 مورد را در خود جای می‌دهند:

 

1. یک خلاصه اجرایی ایجاد کنید.

بیزینس مارکتینگ

کمپین‌های مارکتینگ و بازاریابی را نباید عملکردهای فردی در نظر گرفت. بازاریابی داستان برند شما است که به مشتریان گفته می‌شود. مانند هر روایت دیگری، لحن و شخصیت‌های آن باید ثابت بماند. یک خلاصه اجرایی به جزئیات اهداف بازاریابی شما برای سال آینده می‌پردازد و به پیوند هر کمپین به دیگری هم کمک می‌کند.

 

هنگام تعیین اهداف مارکتینگ و بازاریابی خود دقت کنید که آنها باید خاص، قابل اندازه‌گیری، قابل دستیابی، مرتبط و محدود به زمان باشند (SMART). این اهداف باید برای دستیابی به هماهنگی درونی و بیرونی با هم کار کنند و داستانی منسجم را بیان کنند که مشتریان را از پیام دقیق شما آگاه کند و در عین حال بر اساس فصل‌های قبلی آن کار کند. به عنوان مثال، ممکن است یک هدف هوشمندانه برای افزایش ترافیک شبکه‌های اجتماعی شرکت خود به میزان 15 درصد در یک بازه زمانی 90 روزه تعیین کنید، و با ایجاد 4 پست مرتبط، آموزنده و با کیفیت در هفته در هر پلتفرم، برنامه‌ریزی کنید تا به این هدف دست یابید.

 

2. بازار هدف خود را شناسایی کنید.

 

قبل از نوشتن یک برنامه مارکتینگ و  بازاریابی، باید جایگاه خود را پیدا کرده و درک کنید. از خود بپرسید که جمعیت خاصی که هدف شماست چه کسی است. آن گروه از افراد را مورد مطالعه قرار دهید تا مشکلات آنها را درک کنید و بیاموزید که چگونه تجارت شما می‌تواند آن مشکلات را حل کند.

 

3. برند خود را با بازاریابی درونگرا متمایز کنید.

مارکتینگ و بازاریابی درونگرا از ابزارهای داخلی مانند بازاریابی محتوا، فعالیت رسانه‌های اجتماعی و بهینه سازی موتور جستجو برای جلب توجه مشتری، در درجه اول از طریق ارتباطات آنلاین استفاده می‌کند. بازاریابی محتوا می‌تواند شامل پست‌های وبلاگ آموزنده، مصاحبه‌ها، پادکست‌ها با چهره‌های مرتبط صنعت یا راهنماهای تکمیلی در مورد نحوه بهتر استفاده از محصول باشد.

 

هر یک از این استراتژی‌ها شما را برای جلب توجه بیشتر مشتری توانمند می کند. ارائه محتوای قوی می‌تواند رتبه شما را در موتور جستجو بهبود بخشد، که افراد بیشتری را به وب‌سایت و صفحات اجتماعی شما می‌آورد. سپس می‌توانید آن محتوای توسعه‌یافته را با آن مخاطبان گسترده‌تر به اشتراک بگذارید، که دوباره رتبه‌بندی موتور جستجوی شما را بهبود می‌بخشد. همه این کارها را می توان بدون هزینه برای یک تایید کننده معروف یا کمپین تبلیغاتی انجام داد.

 

4. رقبایی را که مشتریان شما را هدف قرار می‌دهند، شناسایی کنید.

 

مهم نیست که محصول یا خدمات شما چقدر اصل باشد، همیشه رقابت برای جذب مشتری هدف شما وجود دارد. پرسنل کسب و کارهای کوچک به ندرت وقت می‌گذارند تا رقبای خود را به طور عمیق مطالعه کنند یا شرکت‌های خارج از صنعت خود را که می‌توانند مشتریان را جذب کنند، مشخص کنند. دانستن اینکه رقبای شما چه کسانی هستند، مزیت‌های رقابتی اصلی آنها و اینکه چگونه ممکن است به پیشنهادات شما پاسخ دهند، مانند کاهش قیمت یا افزایش ارتباطات، به شما کمک می‌کند تا استراتژی‌های مارکتینگ خود را برای مقابله با چنین ضررهایی طراحی کنید.

 

با جست‌وجوی این رقبا، می‌توانید با ارائه چیزهایی که رقبای شما ندارند، کسب‌و‌کار خود را متمایز کنید. مشاهده کنید که رقبای شما چگونه عمل می‌کنند تا راه‌هایی را بیابید که از طریق آنها بتوانید متمایز شوید و مخاطبان هدف را به سمت کسب و کار خود هدایت کنید.

 

5. موقعیت برند خود را برای مشتریان هدف خود بیان کنید.

 

در نهایت، برند شما و آنچه که نماد شما برای مشتریان است، قوی‌ترین مزیت شما است. شما باید بتوانید در یک جمله ساده توضیح دهید که چگونه نیازهای مشتری را برآورده می‌کنید و رقبا را شکست می‌دهید. بهترین تکنیک مارکتینگ بیان چگونگی حل یک مشکل برای مشتری به روشی متمرکز است که بهترین ارزش را برای او تولید می‌کند.

 

6. بودجه طرح مارکتینگ.

 

هنگام اجرای یک استراتژی مارکتینگ، بودجه‌ای را که به آن تخصیص می‌دهید در نظر بگیرید. بازاریابی به دلایل مختلفی از جمله تبلیغات پولی، نرم افزار بازاریابی، رویدادها و هزینه‌های برون سپاری به بودجه نیاز دارد. هنگام ایجاد برنامه، بودجه خود را در نظر بگیرید تا پولی برای صرف تاکتیک‌های بازاریابی برای دستیابی به اهدافتان وجود داشته باشد.

 

بیزینس مارکتینگ

هنگام تهیه پیش نویس برنامه مارکتینگ و ارزیابی مسیر اقدام خود، به هزینه، دارایی‌ها و زمان مورد نیاز برای دستیابی به اهداف اعلام شده، توجه داشته باشید. این به زمان تنظیم بودجه واقعی محاسبه شده کمک می کند. هر هدفی که ایجاد می‌کنید باید به طور واقع بینانه در چارچوب بودجه‌ای که تعیین کرده‌اید قابل دستیابی باشد.

 

اگر می‌خواهید بیشتر درباره مارکتینگ در کسب‌و‌کارهای کوچک بدانید، مقاله راهنمای بازاریابی برای یک کسبوکار کوچک را از دست ندهید.

 

 

دینگ ارائه دهنده راهکار اتوماسیون حضور و غیاب

دینگ یکی از برترین ارائه دهنده‌های راهکار اتوماسیون حضور و غیاب با محصولات و خدمات مرتبط آماده ارائه خدمت به شماست، در صورت لزوم با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *