10 عامل تاثیرگذار بر روی بهره‌وری در محیط کار

محیط کار

به اشتراک گذاشتن مقاله

بر اساس مطالعه CareerBuilder بر روی 2175 مدیر استخدام و منابع انسانی در صنایع مختلف، فناوری از برخی جهات بهره وری شما را افزایش می دهد، اما در برخی دیگر به آن آسیب می رساند. این مطالعه برخی از بزرگترین عوامل حواس پرتی در محیط کار را که تأثیر منفی بر بهره وری دارد، شرح داد. این عوامل به فناوری محدود نمی‌شود، کارمندان ممکن است با چیزهای بسیار متفاوتی تمرکز خود را از دست بدهند. در این مقاله 10 عامل حواس‌پرتی در محیط کار را بررسی می‌کنیم.

 

10 عاملی که باعث حواس پرتی در محل کار می شود

 

کارفرمایان مورد بررسی توسط CareerBuilder موارد زیر را به عنوان رایج ترین عوامل حواس پرتی در محیط کار نام بردند:

 

  • تلفن های همراه
  • اینترنت
  • شایعات
  • رسانه های اجتماعی
  • ایمیل
  • گفتگو با همکاران
  • جلسات
  • میان وعده و استراحت
  • همکاران پر سر و صدا
  • فضای کار بسته

 

شایان ذکر است، بیش از نیمی از کارفرمایان مورد بررسی CareerBuilder گفتند که بیشترین حواس پرتی در محیط کار ناشی از استفاده کارمندان از تلفن های هوشمند است، در حالی که 44 درصد به کارمندانی اشاره کردند که از اینترنت استفاده می کنند.

 

سایر عوامل حواس پرتی در محیط کار

 

جدا از 10 عامل نام برده شده، شرایط مختلف روزمره می تواند ناآگاهانه کارمندان را از مسیر خارج کند. در اینجا چند موقعیت روزمره را بررسی کرده‌ایم که می تواند بهره وری را در محیط کار کاهش دهد:

 

بی نظمی

 

بی‌نظمی می‌تواند یک عامل مزاحم بهره وری در محیط کار باشد. یک میز یا دفتر کثیف می تواند بر تمرکز کارمند تأثیر بگذارد و توانایی آنها برای پردازش اطلاعات را محدود کند. مدیریت بی نظمی در زمان کار دشوار است و باعث می شود کارمندان نتوانند روی کار تمرکز کنند. این حواس پرتی و سردرگمی می تواند منجر به استرس و اضطراب برای کارمند شود.

برای مقابله با حواس پرتی ناشی از بی‌نظمی، کارمندان باید از شر وسایل غیر ضروری که اطرافشان در محیط کار را احاطه کرده خلاص شوند. آنها همچنین باید محیط کار خود را سازماندهی کنند یا بهتر است از روش های ذخیره سازی الکترونیکی مانند سیستم مدیریت اسناد استفاده کنند. روش‌های ذخیره‌سازی الکترونیکی نیاز به فضای قیزیکی را برطرف می‌کند.

 

گرسنگی

 

گرسنگی می تواند تمرکز را در محیط کار عملا غیرممکن کند. عاقلانه است که کارفرمایان اطمینان حاصل کنند که کارمندان به طور منظم استراحت می‌کنند و گرسنه نیستند. هنگامی که یک کارمند نیازهای خود را در محیط کار نادیده می گیرد، کمتر می‌تواند روی کار تمرکز کند.

 

عوامل حواس پرتی چگونه بر بهره وری تاثیر می گذارند؟

 

محیط کار

 

بر اساس نظرسنجی انجمن علوم روانشناسی، حتی کوچکترین حواس پرتی می تواند باعث شود که کارمندان برای تکمیل یک کار در محیط کار زمان بیشتری صرف کنند. حواس پرتی نه تنها مدت زمان انجام یک کار را افزایش می دهد، بلکه می تواند کیفیت کار را کاهش دهد. درک اینکه چگونه عوامل حواس پرتی بر بهره وری کارکنان تأثیر می گذارد، مهم است.

 

1. کارکنان احساس می کنند بهره وری کمتری دارند.

 

وقتی چیزی حواس کارمند را در محیط کار پرت می کند، توجه او به جای دیگری معطوف می شود. آنها ممکن است در نهایت احساس بازدهی کمتری داشته باشند، زیرا نتوانسته اند یک کار را به سرعت انجام دهند. کاهش بهره وری می تواند باعث دلسردی شود که به نوبه خود می تواند بر بهره وری تأثیر بگذارد.

 

2. روابط با همکاران می تواند بدتر شود.

 

اگر کار یک کارمند در محیط کار ناتمام بماند و همکاران از انجام وظایف خود بازبمانند، ممکن است احساس ناامیدی و رنجش در آنها ایجاد شود و اوضاع پیچیده تر می شود. اگر یکی از اعضای تیم به عنوان “تنبل” تلقی شود، شهرت آنها می تواند ضربه بخورد و روابط ممکن است آسیب ببیند.

 

3. حواس پرتی حل نشده بر فرهنگ شرکت تأثیر می گذارد.

 

کارمندان و مدیران ممکن است در مورد حواس پرتی صحبت نکنند، اما حل نشدن عوامل حواس پرتی در محیط کار می تواند باعث ایجاد تنش و نارضایتی شود. رضایت شغلی یک کارمند می تواند به شدت کاهش یابد، روابط با همکاران تحت تأثیر قرار گیرد و فرهنگ کلی شرکت ضربه ببیند.

 

شناخت رفتار نامناسب و اقدام مناسب

 

هنگامی که عواقب داشتن کارمندان حواس پرت در محیط کار را درک کردید، می توانید سیاست ها و رویه هایی را برای کمک به حل مشکل اجرا کنید. برخی از کارفرمایان سیاست هایی مانند موارد زیر را اجرا کرده اند:

 

  • مسدود کردن وب سایت های خاص
  • ممنوعیت تماس های شخصی و استفاده از تلفن همراه
  • تنظیم زمان ناهار و استراحت
  • نظارت بر استفاده از ایمیل و اینترنت
  • محدود کردن جلسات
  • چیدمان با فضای باز
  • اجازه دورکاری

 

با این حال، کارفرمایان مجبور نیستند اقدامات جدی انجام دهند. تشویق کارکنان به استراحت کوتاه می تواند موثر باشد. یکی از بهترین راه‌ها برای پرورش فرهنگ بهره‌وری در محیط کار این است که کارمندان به طور منظم استراحت کنند. استراحت کردن در محیط کار می تواند برای بهره وری مفید باشد و به شما انرژی بدهد.

 

توصیه های یک کارفرما برای افزایش بهره وری

 

برای استراحت برنامه ریزی کنید

کارکنان را تشویق کنید که در طول روز در محیط کار استراحت کنند، اما مطمئن شوید که زمان پایان مشخصی را تعیین می کنند.

 

نزدیک افراد سازنده کار کنید

بهره وری می تواند مسری باشد. دیدن اینکه چگونه همکاران در محیط کار سازنده هستند، می تواند الهام بخش باشد.

 

پاسخگو بودن

اگر به نظر می رسد کارمندان نمی توانند انگیزه لازم را پیدا کنند، سعی کنید از آنها بخواهید اهداف روز خود را در رسانه های اجتماعی منتشر کنند. پاسخگو بودن خود به صورت عمومی به آنها کمک می کند تا کار خود را در محیط کار به موقع به پایان برسانند.

 

قدم زدن

اگر کارمندان در تمرکز در محیط کار مشکل دارند، از آنها بخواهید 10 تا 20 دقیقه پیاده روی کنند. تحقیقات نشان داده است که ورزش سبک می تواند مغز را سرزنده نگه دارد.

 

همچنین می‌توانید مقاله کارمندان حواس پرت سد راه موفقیت کسب و کار را مطالعه کنید.

 

دینگ ارائه دهنده راهکار اتوماسیون حضور و غیاب

دینگ یکی از برترین ارائه دهنده‌های راهکار اتوماسیون حضور و غیاب با محصولات و خدمات مرتبط آماده ارائه خدمت به شماست، در صورت لزوم با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *