6 راه برای مدیریت بیماری مزمن در محل کار

مدیریت بیماری در محل کار

اگر یک بیماری مزمن دارید، ممکن است روزهایی در هفته باشند که به اندازه کافی خوب نباشید. و اگر کارمندان مبتلا به بیماری در محل کار را مدیریت می‌کنید، احتمالاً این چالش را داشته‌اید. در این مقاله بررسی می‌کنیم که چگونه رهبران و کارمندان می‌توانند بیماری‌های مزمن را در محیط کار مدیریت کنند.

 

بیماری‌های مزمن کدام دسته از بیماری‌ها هستند؟

 

بیماری مزمن یک وضعیت سلامتی است که حداقل یک سال طول می‌کشد و نیاز به مراقبت منظم پزشکی دارد و یا فعالیت های روزانه فرد را محدود می‌کند. برخی از نمونه‌های رایج عبارتند از: بیماری قلبی، سرطان، دیابت و بیماری‌هایی از این قبیل.

 

علاوه بر این، کارشناسان شرایط سلامت روان مانند افسردگی و اختلال اضطراب فراگیر را به عنوان شرایط مزمن طبقه بندی می‌کنند. این بیماری‌ها اغلب برای دیگران کمتر از یک بیماری مزمن که تحرک فرد را محدود می‌کند، مانند آرتریت روماتوئید، قابل مشاهده است.

 

برای حمایت از کارکنان خود، مدیران باید محیط کاری را ایجاد کنند که در آن کارکنان احساس امنیت کنند و نحوه تأثیر بیماری مزمن بر کارشان را به اشتراک بگذارند.

 

6 راه برای مدیریت بیماری در محل کار

 

اگرچه بیماری‌های مزمن چالش‌هایی را برای کارکنانی که آن‌ها را تجربه می‌کنند و همچنین برای مدیرانشان ایجاد می‌کند، برداشتن گام‌های متفکرانه برای رسیدگی به این مشکلات و حفظ ارتباطات باز می‌تواند به ایجاد یک محیط کار حمایت‌کننده و سازنده برای همه کمک کند.

 

در اینجا چند نکته برای مدیریت بیماری مزمن در محیط کار را بررسی می‌کنیم.

 

1. با خود صادق باشید.

 

بیماری شما شرایطی است که سعی می‌کنید آن را مدیریت کنید و نباید صرفاً به این دلیل که سر کار هستید آن را انکار کنید. اگر علائمی را تجربه می‌کنید، آنها را بپذیرید.

 

چه از نظر جسمی و چه از نظر عاطفی با خود صادق باشید. بسیاری از افراد از از دست دادن شغل خود می‌ترسند، با این حال، فشار بیش از حد به خود و به خطر انداختن سلامتی در دراز مدت به شما آسیب می‌رساند.

 

2. بین کار و سلامتی تعادل ایجاد کنید.

 

بسیاری از افراد کار را مقدم بر سلامتی خود می‌دانند، اما این درست نیست. لزومی ندارد که شرایط شما مانع از پیشرفت شغلی شما شود، اما ابتدا باید از خودتان مراقبت کنید.

 

کار کردن فراتر از محدودیت‌های جسمی و یا ذهنی می‌تواند منجر به کیفیت پایین کار و افزایش خطرات سلامتی شود. شما دلیل موجهی برای کاهش سرعت‌تان در محیط کار دارید، آن را نادیده نگیرید. یک راه برای انجام کار بدون خستگی بدن یا ذهن خود پیدا کنید.

 

3. شرایط خود را همانگونه که دوست دارید توضیح دهید.

 

شما مجبور نیستید در مورد وضعیت خود در محیط کار به کسی چیزی بگویید مگر اینکه خودتان بخواهید. با این حال، بسته به شدت آن، به صحبت کردن با رئیس خود فکر کنید، به خصوص اگر در کار شما اختلال ایجاد کند. البته این بستگی به محیط کار شما و میزان احساس راحتی شما دارد. 

 

با این حال، مراقب باشید که چه چیزی را و به چه مقدار در محیط کار افشا می‌کنید، و همچنین به افرادی که با آنها صحبت می کنید. 

 

4. برای روزهای بیماری آماده شوید.

مدیریت بیماری در محل کار

اگر انتظار دارید که بیماری شما با برنامه کاری یا مسئولیت‌های شما در محیط کار در تضاد باشد، قبل از موعد به کارفرمای خود هشدار دهید. کارفرمایان از دانستن به موقع قدردانی می‌کنند تا بتوانند برای آن برنامه ریزی کنند. مدیر شما می‌تواند محدودیت‌های شما را درک کند و خود را با آن تطبیق دهد.

 

به علاوه، سعی کنید برای روزهایی که نمی‌توانید کار کنید، آماده باشید، نه اینکه تا آخرین لحظه منتظر بمانید تا به سرپرست خود اطلاع دهید. همچنین باید برنامه‌ای تهیه کنید که اگر به طور غیرمنتظره‌ای برای رسیدگی به بیماری خود به مرخصی نیاز دارید، از آن پیروی کنید.

 

5. حقوق خود را بشناسید.

 

به عنوان یک کارمند مبتلا به بیماری مزمن، شما این حق را دارید که درخواست تسهیلات معقول، مانند انعطاف پذیری، گرفتن بازخورد بیشتر یا نظارت بهتر، دستورالعمل‌های بیشتر در مورد تکالیف و مهمتر از همه، پشتیبانی از محیط کار خود را داشته باشید. حقوق خود را بشناسید و از اعمال آنها نترسید.

 

اگر احساس می‌کنید مورد تبعیض قرار می‌گیرید یا پرونده‌ای علیه کارفرمای خود دارید، نترسید و حتما کمک بخواهید. بدانید که، راهی برای انجام آن بدون لکه دار کردن روابط حرفه‌ای شما در محیط کار وجود دارد.

 

6. درباره قوانین مرخصی استعلاجی تحقیق کنید.

 

محیط کار یا سازمان شما ممکن است قوانین مرخصی استعلاجی خود را داشته باشد که مهم است تا بررسی کنید. زمانی که بیماری مزمن در توانایی شما برای کار اختلال ایجاد کند، قانون از شما حمایت خواهد کرد. در این صورت، ممکن است بتوانید مقدار مشخصی از زمان مرخصی استعلاجی با حقوق را بر اساس موقعیت خود مطالبه کنید. 

 

چگونه دورکاری می‌تواند به کارمندان مبتلا به بیماری مزمن کمک کند؟

 

بیش از سه چهارم کارمندانی که می‌توانند کارهای خود را از راه دور انجام دهند، حداقل برخی اوقات از خانه کار می پ‌کنند و بیش از یک سوم به جای حضور در محیط کار همیشه دورکاری می‌کنند. انتخاب دورکاری گزینه‌ای است که بهره‌وری را برای همه کارمندان افزایش می‌دهد، به ویژه برای کسانی که بیماری‌های مزمنی دارند که شامل علائمی مانند انرژی کم است.

 

کارمندان مبتلا به بیماری‌های مزمن باید وضعیت خود را بپذیرند و درک کنند

 

چه کارمندی با بیماری مزمن باشید و چه کارفرمایی که کارمندی با بیماری مزمن در محیط کار را مدیریت می‌کند، باید به آنچه نیاز است توجه کنید. برای کارمندان، این بدان معناست که خود را صادقانه ارزیابی کنند و به بدن خود گوش دهند تا علائم را مدیریت کنند.

 

کارفرمایان باید به دنبال ایجاد یک ساختار روز کاری باشند که به کارمندانشان اجازه دهد علیرغم بیماریشان کار کنند. گوش دادن به کارمندان در محیط کار مهم است و به افراد در هنگام به اشتراک گذاشتن اطلاعات در مورد بیماری‌های مزمن خود کمک می‌کند. برای افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن، دورکاری می‌تواند گزینه‌ای باشد که به آن‌ها در مدیریت بیماری در حین انجام کار کمک می‌کند.

 

مقالات مرتبط: “6 گام برای از بین بردن استرس محیط کار”

 

دینگ ارائه دهنده راهکار اتوماسیون حضور و غیاب

دینگ یکی از برترین ارائه دهنده‌های راهکار اتوماسیون حضور و غیاب با محصولات و خدمات مرتبط آماده ارائه خدمت به شماست، در صورت لزوم با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

آنچه در این مقاله میخوانید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *