16 ویژگی افراد همدل برای بهبود فرهنگ محیط کار

همدلی و هوش هیجانی ویژگی های مفیدی هستند که باید در محیط کار وجود داشته باشند، زیرا تعاملات بین کارکنان را بهبود می بخشند. شرکت ها به طور فزاینده ای اهمیت همدلی در فرهنگ شرکت را فهمیده اند. همدلی مهارتی است که افراد می توانند آن را بیاموزند. درک ویژگی های فرد همدل می تواند به افراد کمک کند تا توانایی خود را برای ارتباط برقرار کردن با دیگران تقویت کنند. در این مقاله، 16 ویژگی افراد همدل را بیان می کنیم که می تواند ارتباط و درک متقابل را در محیط کار بهبود بخشد.

 

همدلی چیست؟

همدلی توانایی درک دیدگاه یا تجربه شخص دیگر با قرار دادن خود در موقعیت اوست. افراد همدل در به اشتراک گذاشتن احساسات خود در محیط کارمهارت دارند. همدلی می تواند عاطفی باشد، که با احساسات در ارتباط است یا شناختی، که بر درک افکار یا دیدگاه شخص دیگر تمرکز دارد.

 

16 ویژگی افراد همدل

 

ویژگی های فرد همدل شامل طیفی از رفتارها و ویژگی هایی است که می تواند در محیط کار مفید باشد. افراد همدل می توانند برای دیگران الگو باشند و به مثبت شدن فرهنگ محیط کار کمک کنند. در اینجا 16 ویژگی قابل توجه یک فرد همدل را نام برده ایم:

 

1. کنجکاوی

 

افراد همدل به همکاران خود در محیط کار علاقه نشان می دهند. آن ها اغلب مشتاق هستند که با دیگران ارتباط برقرار کنند یا ایده ها و نظرات جدید را کشف کنند. در یک تیم، آن ها معمولاً سؤالات درستی می پرسند که به پیشرفت پروژه کمک می کند.

 

2. از خودگذشتگی

 

فکر کردن به دیگران می تواند در غلبه بر چالش ها و دستیابی به اهداف در محیط کار کمک کند. افراد همدل به احساسات دیگران توجه می کنند. در محیط کار، افراد همدل برای انجام وظایف داوطلب می‌شوند یا به افرادی که در کارشان دچار مشکل شده اند کمک می‌کنند.

 

3. خلاقیت

 

افراد همدل می توانند عمیقاً در مورد تجربیات و احساسات دیگران را درک کنند که این منجر به تفکر خلاقانه در محیط کار می شود. افراد خلاق معمولاً فکر کردن به ایده‌ها یا راه‌های جدید برای انجام کارها برایشان آسان است.

 

4. حل مسئله

 

بخشی از حل یک مشکل، توانایی کشف همه جوانب یک موضوع یا چالش است. توانایی حل مسئله با تلاش افراد همدل در محیط کار برای درک دیدگاه دیگران ممکن می شود. حل همدلانه مشکلات مؤثر است زیرا افراد را به یافتن یک راه حل به دور از تعارض، سوق می دهد.

 

در رابطه با اهمیت حل مسئله در محیط کار همچنین می توانید مقاله “چرا مهارت حل مسئله در محیط کار مهم است؟”چرا مهارت حل مسئله در محیط کار مهم است؟” را بخوانید.

 

5. شفقت

 

محیط کار

 

فرهنگ محیط کار سالم فرهنگی است که شفقت را در بر می گیرد. کارکنان همدل با رفتارهایی مانند گوش دادن بدون قضاوت، شناخت افرادی که نیاز به حمایت دارند و مشارکت فعالانه با دیگران، شفقت را ترویج می‌دهند. افزایش شفقت در محیط کار به کارکنان کمک می کند تا احساس ارزشمندی و حمایت کنند.

 

6. صبر

 

توانایی درک احساسات دیگران می تواند در موقعیت هایی که نیاز به صبر دارد کمک کند. یک شخصیت همدل می تواند در به کارگیری صبر و شکیبایی توانمد باشد و به کاهش استرس و درگیری در محیط کار کمک کند.

 

7. گوش دادن فعال

 

افرادی که دارای ویژگی شخصیتی همدلی هستند، شنوندگان فعالی هستند، آن ها به تجربیات و دیدگاه های دیگران علاقه مند هستند. افراد همدل جزئیات زیادی را از مکالمات خود حفظ می کنند، که این یک مهارت ارزشمند در جلسات، مصاحبه ها یا مذاکرات در محیط کار است.

 

8. امانتداری

 

افراد همدل برای دوستان، بستگان و همکاران محرم هستند. از آنجایی که آن ها به خوبی با دیگران هماهنگ می شوند، دیگران در به اشتراک گذاشتن افکار یا اطلاعات شخصی خود با آن ها احساس آرامش و راحتی می کنند. در محیط کار، افراد ممکن است برای به اشتراک گذاشتن مشکلات و نگرانی‌هایشان به این افراد مراجعه کنند.

 

9. مفید بودن

 

افرادی که دارای ویژگی های همدلانه هستند ممکن است برای نه گفتن تلاش زیادی کنند، زیرا سعی می کنند دیگران را طرد نکنند. این می تواند منجر به این شود که یک فرد همدل محدودیت های خود را در نظر نگیرد و کارهای زیادی را انجام دهد. در محیط کار، آن ها ممکن است از آموزش و حمایت برای ابراز وجود در این زمینه بهره مند شوند.

 

10. بخشش

 

توانایی همدلی با موقعیت یا تجربیات دیگران می تواند به افرادی که دارای ویژگی های همدلانه هستند کمک کند راحت تر ببخشند. این یک ویژگی مثبت در محیط کاری تحت فشارکه امکان خطا زیاد است می باشد. بخشش افراد را تشویق می‌کند تا در مورد شکست‌های خود صحبت کنند، در این صورت همه افراد تیم می توانند تا با هم رو به جلو حرکت کنند.

 

11. اجتناب از تعارض

 

برای افراد همدل ممکن است تعارض ها موقعیت هایی استرس زا باشند. آن ها با تکیه بر مهارت های ارتباطی قوی و تفکر خلاق از چنین موقعیت هایی که ممکن است در محیط کار ایجاد شود جلوگیری می کنند. نشان دادن همدلی می تواند راهی موثر برای حل تعارضات و حفظ آرامش در محیط کار باشد.

 

12. روابط اجتماعی

 

برقراری ارتباط با دیگران برای افراد همدل آسان است. آن ها به ارتباطات غیرکلامی و نشانه های عاطفی که به ایجاد رابطه کمک می کند حساس هستند. این یک مهارت ارزشمند در محیط کار است که در آن کارکنان ممکن است با طیف متنوعی از افراد تعامل داشته باشند.

 

13. عدالت و انصاف

 

موقعیت هایی که در آن بی عدالتی باشد برای افراد با این نوع شخصیت استرس زا است. آن ها سخت کار می کنند تا راه حل های ممکن برای بی عدالتی در محیط کار را پیدا کنند.

 

14. شهودی بودن

 

افراد همدل بسیار فهیم هستند و اغلب احساسات دیگران را بدون بیان کردن درک می کنند. درک دیگران امری غریزی است و به ندرت نیاز به استدلال آگاهانه دارد. درک شهودی دیگران باعث می شود افراد همدل در محیط کار موثر باشند.

 

15. مهربانی

 

مهربانی یکی از جنبه های مهم نشان دادن همدلی با دیگران است. افراد همدل ذاتاً مراقب دیگران هستند و با آن ها با مهربانی و احترام رفتار می کنند. این یک ویژگی سودمند در کار است، زیرا افراد دیگر را نیز تشویق می کند که مهربان باشند.

 

16. توجه به جزئیات

 

افراد همدل ادراکی هستند و نکات ظریف و جزییات کوچکی را درک می کنند. جزئیات محور بودن در کارهایی که نیاز به تمرکز و دقت دارند مفید است. کارفرمایان برای کیفیت کار تولید شده افراد دقیق در محیط کار ارزش زیادی قائل هستند.

 

دینگ ارائه دهنده راهکار اتوماسیون حضور و غیاب

دینگ یکی از برترین ارائه دهنده‌های راهکار اتوماسیون حضور و غیاب با محصولات و خدمات مرتبط آماده ارائه خدمت به شماست، در صورت لزوم با کارشناسان ما در ارتباط باشید.