Google Business Profile برای بهبود حضور آنلاین کسب و کار

کسب و کار

عامل مهم در موفقیت یک کسب و کار این است که خود را در مقابل افرادی قرار دهید که به محصولات و خدمات شما نیاز دارند. برای بسیاری از کسب‌وکارها، این به معنای روشن شدن موتورهای جستجو و ارائه راهی آسان برای کاربران برای بازدید از وب‌سایت‌هایشان، دریافت اطلاعات تماس، خواندن نظرات مشتریان و یافتن مسیرهای مکانشان است. نمایه کسب‌وکار Google ابزاری ضروری است که می‌تواند به کسب‌وکارها کمک کند تا همه این‌ها و موارد دیگر را به انجام برسانند. در این مقاله دستورالعمل راه‌اندازی آن را به سادگی توضیح می‌دهیم.

 

نمایه کسب و کار گوگل چیست؟

 

نمایه کسب و کار Google یک سرویس رایگان است که هر صاحب کسب و کار کوچک باید درباره آن بداند و از آن استفاده کند. از طریق نمایه کسب و کار گوگل خود، می‌توانید اطلاعات نمایش داده شده برای کسب و کار خود را در تمام خدمات گوگل، از جمله بخش نظرات (Google Reviews) و نقشه (Google Maps) ، کنترل کنید. اگر بخشی از اطلاعات نمایه کسب و کار گوگل خود را تغییر دهید، مانند ساعت کاری یا مکان خود، به طور خودکار در همه جا به روز می‌شود.

 

چگونه نمایه کسب و کار گوگل خود را ایجاد و تأیید کنید؟

 

اولین کاری که باید انجام دهید ثبت کار است. می‌توانید با یک حساب Google موجود وارد شوید یا یک حساب جدید برای این منظور ایجاد کنید. اگر از خانه کار می‌کنید یا انباری دارید که نمی‌خواهید مشتریان از آن بازدید کنند، می‌توانید مکان خود را ثبت نکنید. این بدان معنی است که گوگل آدرس شما را نشان نمی‌دهد و در نقشه‌های گوگل نمایش داده نمی‌شوید.

 

اولین چیزی که باید پر کنید یا تأیید کنید، اطلاعات ضروری مانند مکان، ساعت کاری، وب سایت، شماره تلفن و سایر جزئیات تماس است. تا حد امکان دقیق باشید زیرا این جزئیات در فهرست نقشه‌های Google شما ظاهر می شود.

 

یکی دیگر از مراحل مهم این است که کسب و کار خود را در گوگل تأیید کنید. این یک فرآیند نسبتاً سریع است که در آن گوگل می تواند صحت کسب و کار شما را تأیید کند. معمولاً این کار از طریق تماس تلفنی انجام می‌شود، اما می توان آن را با ایمیل فعال کرد. وقتی کارتان تمام شد، یک نماد آبی کوچک در کنار فهرست شما وجود خواهد داشت تا همه بدانند تأیید شده است.

 

استفاده از داشبورد نمایه کسب و کار گوگل

 

کسب و کار

جدا از توانایی مدیریت اطلاعات، می‌توانید از سایر ویژگی‌های ارزشمند در داشبورد نمایه کسب‌وکار Google استفاده کنید:

 

اطلاعات

 

بخش اطلاعات جایی است که می‌توانید اصول اولیه شغل خود مانند نام شرکت، آدرس، شماره تلفن و ساعات کاری خود را ثبت کنید. اگر هر یک از این موارد، به طور دائم یا موقت تغییر کرد، مهم است که اطلاعات به روز کنید.

 

عکس‌ها

 

در داشبورد، می‌توانید تصاویری را که افراد دیگر درباره کسب‌وکار شما آپلود کرده‌اند مشاهده کنید و تصاویر خود را اضافه کنید. مشتریان بالقوه، به ویژه نسل زد، انتظار دارند تصاویری درباره کسب و کار شما، از جمله عکس‌های با کیفیت بالا (یا تصاویر مربوط به خدمات شما) و یا تصاویر مکان (از جمله تورهای مجازی 360 درجه) و لوگوی شما را ببینند. داشتن این عناصر بصری می‌تواند مشتریان جدید را جذب کند.

 

محصولات و خدمات

 

این دو بخش در داشبورد به شما این امکان را می‌دهد که به مشتریان بالقوه درباره آنچه می‌فروشید و آنچه محصولات یا خدمات شما را بهتر می‌کند، بگویید. وقتی محصول یا خدمات جدیدی اضافه می‌کنید یا فروش آن را متوقف می‌کنید، این بخش را به‌روزرسانی کنید. اگر کسب‌وکار شما قرار ملاقات‌ها را برنامه‌ریزی می‌کند، می‌توانید یک URL برای زمان‌بندی قرار در این بخش قرار دهید.

 

تماس ها و پیام ها

 

گوگل می‌تواند تماس‌ها و پیام‌هایی را که از طریق گوگل برای کسب‌وکار شما ارسال می‌شود، ردیابی کند. این به شما اطلاعات بیشتری در مورد مشتریان بالقوه می‌دهد، به شما امکان می‌دهد مشتریان خود را از طریق Google ردیابی کنید و تماس بگیرید.

 

بینش

 

داشبورد تحلیلی نمایه کسب و کار یا Google Insights نام دارد. با این ابزار، می‌توانید ببینید که مردم چگونه کسب‌وکار شما را پیدا می‌کنند و درک عمیق‌تری از اینکه به چه کسی دسترسی دارید، به دست آورید. همچنین درصد افرادی را که با جستجو در گوگل کسب و کار و محصولات شما را پیدا کرده اند را، به شما نشان می دهد.

 

پست‌ها

Google Posts برای اطلاع رسانی به مشتریان در مورد پیشنهادات جدید و تبلیغات کسب و کار شما عالی است. ارسال فروش و تبلیغات، و همچنین رویدادهای فصلی و ویژه یک راه عالی برای درآمد در کسب و کار جدید است.

 

نظرات

 

کسب و کار

یکی از مهم ترین بخش‌های نمایه کسب و کار گوگل، بخش نظرات است. در قسمت نظرات می توانید نظرات مشتریان از کسب و کار خود را مشاهده کرده و به آنها پاسخ دهید.

 

اگرچه ممکن است فکر کنید که باید فقط به نقدهای منفی پاسخ دهید، اما بهتر است به نقدهای مثبت و منفی پاسخ دهید تا از نظرات خوب تشکر کنید و سعی کنید مشکلات مطرح شده را برطرف کنید.

 

شاید این مطلب هم برایتان مفید باشد: استفاده از اینستاگرام برای کسب‌و‌کار؛ هرآنچه که باید بدانید

مزایای استفاده از نمایه Google

 

گوگل با حدود 5.4 میلیارد جستجو در روز و 92 درصد از سهم بازار، تا حد زیادی موتور جستجوی پیشرو است. این بدان معناست که به احتمال زیاد بازار هدف شما در گوگل است. از نظر بازاریابی دیجیتال، عدم حضور کسب و کار شما در گوگل شبیه نامرئی بودن است. با ادعای مالکیت و مدیریت نمایه کسب و کار Google خود، شما می‌توانید:

 

  • به مشتریان بالقوه نشان دهید که وجود دارید
  • کسب اعتبار
  • به مشتریان بالقوه درباره کاری که انجام می دهید یا می فروشید بگویید
  • روزها و ساعاتی را که باز هستید نشان دهید.
  • به مشتریان بالقوه اطلاع دهید که مشتریان فعلی و گذشته نسبت به شما چه احساسی دارند.
  • ترافیک وب سایت خود را دریافت کنید.

 

مقالات مرتبط: “6 نکته برای ایجاد یک برنامه مارکتینگ عالی

 

دینگ ارائه دهنده راهکار اتوماسیون حضور و غیاب

دینگ یکی از برترین ارائه دهنده‌های راهکار اتوماسیون حضور و غیاب با محصولات و خدمات مرتبط آماده ارائه خدمت به شماست، در صورت لزوم با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

آنچه در این مقاله میخوانید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *